Productiemedewerker/ coördinator Potplanten

Wil jij een verantwoordelijke baan in de productie van bloeiende potplanten? Zoek je een baan met een breder takenpakket waarin je ook veel schakelt met collega’s? Heb je technische affiniteit en hou je van groene en groeiende producten? Lees dan snel verder! Sv.co geeft je graag de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Ben je een schoolverlater en wil je verder leren in de praktijk? Ook dan is dit een interessante kans. Na je inwerkperiode bieden wij je de mogelijkheid de Brancheopleiding Glastuinbouw te volgen. Deze start in het najaar 2022. Hier leer je vanuit onze praktijk alles over teelt en leidinggeven. Hierdoor sta je nog sterker in je schoenen en kan je in de toekomst mee groeien met Sv.co.

 

Over ons
SV.CO produceert het hele jaar door een mooi assortiment bloeiende potplanten. Onze kennis gebruiken we iedere dag om een top product af te leveren. Naast onze jarenlange ervaring, vinden wij innoveren gewoon leuk. Het plezier dat we halen uit het vernieuwen van producten en processen, stralen we ook uit. SV.CO is een vooruitstrevend bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur. De betrokkenheid van ons allen is opmerkelijk. Samen met onze SV.COllega’s zorgen we ervoor dat jaarlijks 31 miljoen bloeiende potplanten van topkwaliteit hun weg naar de eindklant vinden. Dat dit volledig naar wens van de klant gebeurt is voor ons vanzelfsprekend. 

 

Wat ga je doen?
In deze rol ben jij verantwoordelijk om het productie proces vanaf de tuin in goede banen te leiden. Hiervoor werk je nauw samen met de interne Logistiek en de Assistent Locatie Manager. Als productiemedewerker / Coördinator ben je verantwoordelijk voor de toevoer van product vanuit de tuin. De interne Logistiek beheerd de flow aan producten vanaf de tuin tot aan de externe transport.

De Assistent Locatiemanager zal de collega’s op de vloer gaan aansturen. Jij bent zijn rechterhand en je zorgt ervoor dat de bakken goed worden verdeeld. Zowel naar de voorraad als naar de juiste plek in het productieproces,  zodat er planten worden aangevoerd en collega's aan het werk kunnen blijven. Fysiek kan het wat zwaarder werk zijn en soms werk je op hoogte. De verdeling van bakken over de banen verloopt handmatig en via de computer. 

Een greep uit jouw werkzaamheden;   

 • Je zorgt voor een goede verdeling tussen de werkvoorraad en de buffervoorraad;;
 • Als er kleine storingen schakel jij met technische collega's om dit zo spoedig mogelijk op te lossen;
 • Je draait zelf ook regelmatig mee in het productiewerk.

 

Wat wij denken dat jij nodig hebt:

 • Interesse en bij voorkeur ervaring in een productieproces van bloeiende producten;
 • MBO werkniveau. Een diploma is niet nodig, je kan bij ons ook leren in de praktijk;
 • Enige administratieve en computer vaardigheden;
 • Technische interesse/ affiniteit;
 • Ambitie om door te groeien, wij bieden je de kansen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;
 • Prettig in de omgang en communicatie met collega’s;
 • Fulltime beschikbaar

 

Wat mag je van SV.CO als werkgever verwachten?

 • Een uitdagende baan bij een bedrijf dat samen met jou de wereld vrolijker en duurzamer maakt;
 • Een informele werksfeer in een jong en gedreven team met gezellige collega’s;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden; naast een goed salaris zijn dat bijvoorbeeld onze bonusregeling, kantine fruit, een lease fiets regeling etc.;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden; zowel veel aandacht voor interne opleiding als mogelijkheden om opleidingen te volgen;
 • Regelmatig tijd voor ontspanning in de vorm van een borrel, feest of barbecue;

 

Enthousiast?

We ontvangen jouw sollicitatie graag! Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Rob Vijverberg (Locatie Manager) via 06-53530041. Voor algemene informatie en vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Erik Molendijk (recruitment adviseur, zie kader). Spreekt bovenstaande jou aan én herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan via onderstaande button. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. We werken met onze eigen partners.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Productiemedewerker/ coördinator Potplanten
Uren per week: Fulltime
Contactpersoon vacature:
Erik Molendijk 06-18912309
Functiecategorie: Logistiek, Productie, Techniek
Standplaats: Maasdijk
Banner vacature:
Powered by Emply