Samen de wereld vrolijker en duurzamer maken

sv.co

Wie zijn wij?

SV.CO staat bekend om een dagelijks vers, vrolijk en veelzijdig assortiment bloeiende potplanten. Al jaren omarmen we daarom de vergelijking met een warme bakker; ambachtelijk geproduceerd, voor ieder seizoen of feestdag een speciaal product. Al onze SV.COmmunicatie; van wagenpark tot koffiebeker en van koektrommel tot hoes draagt dat uit. SV.CO heeft bewezen dat uitmuntende kwaliteit èn eigentijdse ‘lekkere’ verpakkingen veel consumenten aanspreekt.

Vanaf 2021 vergelijken we ons met meer dan een bakker. SV.CO verbindt zich nog meer met retailers. Wij zijn cateraars geworden van ambachtelijk maatwerk met extra aandacht voor professionele presentatie. ‘Lekker’ is het sleutelwoord waar het naast de vrolijke bloeiende planten en verpakkingen ook gaat om gezond (verantwoord) en service.

Ons doel is om vers bloeiende planten te creëren welke zorgen voor een gezonde energie. Vers, kleurrijk en gezond, dat is wat ons product en herkenbare verpakking de lekkerste maakt. Daar zit de essentie. Onze planten maken het dagelijks leven vrolijk en gezond. Met gezond bedoelen wij een wereld waar mens (people), milieu (planet) en economie (profit) met elkaar in evenwicht zijn.

Solliciteer
''Dertien jaar later werk ik nog steeds met plezier bij het bedrijf. Door de jaren heen heb ik bijna wel alle functies gehad die er zijn.''
Rob Vijverberg
Locatiemanager Oranjepolderweg
Lees meer over Rob
Gezellig team
Volop doorgroeimogelijkheden
Voor iedereen, elke dag vers fruit

Job-alert

Meld je aan voor onze job-alert door onderstaande gegevens in te vullen en ontvang een bericht zodra wij een nieuwe vacature op de website plaatsen.

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert

Bezoek de SV.CO website

klik hier
Powered by Emply