Even voorstellen

Mike Baas, Stagiair

Wie ben je?

Mijn naam is Mike Baas. Ik ben 17 jaar oud en ik zit in het laatste jaar van het vmbo Lentiz Floracollege. Dit betekent dat ik na dit jaar met mijn opleiding mag beginnen. Ik ben aangenomen voor de opleiding Horti Technics & Management.

Kun je wat vertellen over jouw stage bij SV.CO?

Elke dinsdag heb ik mijn tijd mogen besteden bij SV.CO op de Kreekrug. Na mijn eerste stageweek wist ik meteen al dat ik goed zat in dit bedrijf. Ik heb mee mogen lopen op alle fronten van het bedrijf, de teelt, de arbeid, het klaarmaken van de bestellingen en ik heb meegereden met de vracht naar Aalsmeer. Ik ben ook een hele middag op excursie geweest om te kijken wat er gebeurt op de andere locaties van SV.CO en heb gezien wat de verschillen waren. Elke dinsdag ochtend zat ik dan ook te popelen om weer naar stage te mogen. Ik maakte van tevoren al een plan en vormde dit op het bedrijf met de mensen om mij heen.

Hoe heb je jouw stage ervaren?

Het was elke week weer een feestje om met de mensen van het bedrijf te werken. Ik ben super blij dat ik de keuze heb gemaakt voor SV.CO. Dit bedrijf heeft mij laten zien dat er nog meer mogelijkheden zijn in de tuinbouwsector.

Powered by Emply