Even voorstellen

Nick Voskamp, afdeling Sales

Kun je wat vertellen over je functie en taken binnen SV.CO?

Als 15-jarig scholier ben ik bij SV.CO komen werken op de Burgerdijkseweg. Hier maakte ik vooral bestellingen klaar. Toen ik voor school een halfjaar stage moest lopen, werd mij gevraagd of ik dit op het kantoor bij SV.CO wilde doen. In dit halfjaar heb ik voornamelijk stickers klaargemaakt, hield ik het aanbod bij en assisteerde ik bij verkoop gerelateerde activiteiten. In deze periode ging SV.CO uitbreiden naar de Kreekrug, waardoor er op kantoor een plekje vrij kwam. Als scholier ging ik verder aan de slag op kantoor met daarnaast nog wat uurtjes in de schuur. Doordat de werkzaamheden op kantoor enorm toenamen, had dat als resultaat dat ik als Assistent Verkoper in dienst werd genomen. Ik was eigenlijk nog helemaal niet bezig met de toekomst en kreeg ondertussen steeds meer verantwoordelijkheden. Het was als 18-jarige flink aanpoten. Gezien in de schoolbanken zitten niet voor mij was weggelegd en ik graag meer in de praktijk wilde leren, heb ik uiteindelijk gekozen voor een BBL-traject. Daarbij ging ik vier dagen bij SV.CO werken en één dag in de week naar school. SV.CO heeft mij altijd erg gesteund in het afronden van mijn MBO-opleiding commercieel medewerker. Toen ik hiermee eenmaal klaar was en mijn diploma op zak had, volgde een nieuwe functie bij SV.CO: Verkoper Binnendienst.

Huidige functie

Inmiddels ben ik drie jaar lang accountmanager. Samen met zes andere collega’s zijn wij verantwoordelijk voor de algehele verkoop. Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor de strategische verkoop. Een gedeelte van de week behandel ik de binnengekomen aanvragen en voor de rest ben ik proactief handel aan het aanbieden van twee tot drie maanden tot een jaar vooruit. Daarnaast beheer ik een breed klantenpakket, met focus op retail.

Wat maakt SV.CO bijzonder?

We hebben een leuk en gezellig (jong) team. Doordat we allemaal verschillende kwaliteiten hebben, vullen we elkaar goed aan. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA en we zijn altijd in ontwikkeling met betrekking tot verduurzaming. Verder investeert SV.CO in jong talent en biedt personeel de ruimte om te groeien binnen de organisatie. Zoals hierboven beschreven ben ik daar het levende bewijs van!

Powered by Emply