Blooming your career bij SV.CO

SV.CO zet zich iedere dag in om de wereld vrolijker en duurzamer te maken. Dat start met enthousiaste collega's die aan hun persoonlijke groei kunnen werken!

SV.CO produceert het hele jaar door een mooi assortiment bloeiende potplanten. Onze kennis gebruiken we iedere dag om een top product af te leveren. Naast onze jarenlange ervaring, vinden wij innoveren gewoon leuk. Het plezier dat we halen uit het vernieuwen van producten en processen, stralen we ook uit. SV.CO is een vooruitstrevend bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur.

De betrokkenheid van ons allen is opmerkelijk. Samen zorgen we er iedere week voor dat zo’n 500.000 bloeiende potplanten van topkwaliteit hun weg naar de eindklant vinden. Tevreden klanten is ons gezamenlijke doel! We zijn trots op onze informele werksfeer in een gedreven team met gezellige collega’s. Ook vinden we het belangrijk om regelmatig tijd voor ontspanning met elkaar te hebben in de vorm van een borrel, feest of barbecue.

Ik wil solliciteren
Gezellig team
Volop doorgroeimogelijkheden
Voor iedereen, elke dag vers fruit

Ontmoet onze SV.COllega's

''De afgelopen maanden heeft wel bewezen dat er op elke locatie hele trouwe collega’s werken met echt hart voor de zaak.''
Thom Kuyvenhoven
Locatiemanager Kreekrug
Lees meer over Thom
"Verder investeert SV.CO in jong talent en biedt personeel de ruimte om te groeien binnen de organisatie. Zoals hierboven beschreven ben ik daar het levende bewijs van! "
Nick Voskamp
Afdeling Sales
Lees meer over Nick
Powered by Emply