Even voorstellen

Rob Vijverberg, Locatiemanager Oranjepolderweg

Dertien jaar later

Op mijn twintigste begon ik bij SV.CO als productiemedewerker in een BBL traject. Dit is een beroeps begeleidende leerweg, waarbij je elke week vier dagen werkt en een dag naar school gaat. Dertien jaar later werk ik nog steeds met plezier bij het bedrijf. Door de jaren heen heb ik bijna wel alle functies gehad die er zijn. Zo ben ik productiemedewerker geweest, maar ook heb ik deeltijd op de vrachtwagen van SV.CO gereden. Ik werd ingezet waar het druk was en kreeg zo steeds meer verantwoordelijkheden door de jaren heen. Momenteel ben ik al zeven jaar locatiemanager van onze locatie aan de Oranjepolderweg in Maasdijk.

Werkzaamheden
Als locatiemanager stuur ik de mensen aan die daar werkzaam zijn, hiernaast ben ik de contactpersoon voor de verkoopafdeling die zich op de Burgerdijkseweg bevind. Ik ben dus verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in het proces van het poten tot aan de aflevering toe.

De sfeer
De werksfeer in het bedrijf is naar mijn mening goed. Op de Oranjepolderweg zijn we met een kleine gezellige club mensen, die er al behoorlijk wat jaren met elkaar werken. Het bedrijf onderscheidt zich in mijn ogen doordat de mensen ambitieus zijn, we een groot assortiment hebben en geen uitdaging te gek is. SV.CO geeft je ook de ruimte om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Een SV.COllega zijn betekent voor mij dat we alles samen moeten doen, dus niet tegen elkaar maar met elkaar.

Powered by Emply