Even voorstellen

Thom Kuyvenhoven, Locatiemanager

Hoelang werk je al bij SV.CO?
Toen ik 21 jaar was begon ik met werken bij SV.CO. Inmiddels werk ik hier al zo’n 2,5 jaar en met veel plezier! De eerste weken heb ik bij alle SV.CO locaties een aantal weken meegelopen. In die periode kon ik kennismaken met mijn collega’s en alle diverse producten die binnen SV.CO geproduceerd worden. Uiteindelijk ben ik als Assistent-locatiemanager aan de slag gegaan op de locatie Kreekrug. In mijn beginperiode had ik nog vrij weinig verantwoordelijkheden en draaide vooral mee in de productie. Nu heb ik een stuk meer werkervaring opgedaan, met steeds meer verantwoordelijkheden erbij. Inmiddels ben ik zelfs gegroeid tot locatiemanager.

Kun je wat vertellen over jouw functie en taken binnen SV.CO?
Voor de verkoopafdeling ben ik het aanspreekpunt en zorg ervoor dat alle orders op het juiste moment en met goede kwaliteit geleverd worden! Uiteraard doe ik dit niet alleen; het aansturen van collega’s – om elke dag weer tot een goed resultaat te komen – maakt het erg leuk. Daarnaast ben ik medeverantwoordelijk voor de bezetting op de werkvloer, waardoor ik veel contact heb met verschillende uitzendbureaus. Het is belangrijk om altijd een goede werkplanning te maken, zodat je niet voor verassingen komt te staan!

Hoe is de werksfeer?

Binnen het bedrijf hangt een goede werksfeer. Iedereen behandelt elkaar met respect. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, welke functie je hebt of wat je taken zijn; we gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om. Een belangrijk moment waar iedereen erg naar uitkijkt is de welbekende vrijdagmiddagborrel! De week afsluiten met je collega’s hoort erbij en zorgt voor een goede sfeer onderling. Hopelijk mogen we weer zo snel mogelijk borrelen met elkaar. Ik kan niet wachten!

Waarom SV.CO?
SV.CO heeft elke periode van het jaar een sterk aanbod met verschillende producten. Voor de klanten is er heel veel keuze. Ik vind dat we ons echt onderscheiden door de frisse uitstraling die wij als bedrijf hebben. De kleuren en producten van SV.CO zijn goed herkenbaar en staan voor verse en frisse planten. In dit bedrijf zijn de SV.COllega’s van groot belang. Een SV.COllega is voor mij iemand waar je op kunt rekenen en altijd eerlijk mee kunt praten. De afgelopen maanden heeft wel bewezen dat er op elke locatie hele trouwe collega’s werken met echt hart voor de zaak. Ook als het wat minder gaat, zetten deze mensen een tandje extra bij om elkaar erdoorheen te trekken. Dat is wat mij betreft waar een SV.COllega voor staat!

Powered by Emply