Logistiek

Een perfecte planning

Onze afdeling logistiek regelt alles wat nodig is om onze plantjes op de juiste plaats, tijd, onder de juiste condities op de juiste bestemming af te leveren volgens afspraak. Dit vereist een perfecte planning.

Wij hebben een team van 6 collega’s en transporteren alle planten met eigen vervoer. Op de hoofdlocatie van SV.CO hebben we collega die verantwoordelijk is voor het gehele logistieke proces, onze Hoofd Logistiek. Op elke teeltlocatie hebben we een collega die de orders klaar zet en die geeft aan Hoofd Logistiek door wat, waar heen moet en hoe laat. Voordat de planten in de vrachtwagen gaan, worden ze goed verpakt om veilig en gezond op de eindbestemming te arriveren.

We hebben vier eigen vrachtwagens en daarmee zorgen we ervoor dat alle bestellingen volgens afspraak worden geleverd bij de klant. Het bijzondere aan SV.CO is dat we alles met eigen vervoer doen met onze eigen chauffeurs. Hierdoor kunnen we de juiste kwaliteit garanderen, ook nadat onze planten de teeltlocaties verlaten.

Hoe is het om op deze afdeling te werken?

"SV.CO is een groot bedrijf, toch heerst er een echte ‘ons kent ons’ cultuur wat zorgt voor een prettige sfeer"
Rien de Vos
Logistiek manager
Lees meer over Rien
Powered by Emply