Sales

Op de afdeling Sales wordt ons grote assortiment aan bloeiende potplanten verkocht

Sales is vooral luisteren naar de wensen van de klant, oplossingen vinden, creatief durven zijn, klantenbinding, relatiebeheer en afspraak is afspraak. Onze klanten en onze collega’s intern rekenen op hun contactpersoon binnen SV.CO.

Ons sales team bestaat uit collega’s die bezig zijn met daghandel, orders, beurzen, administratieve werkzaamheden en collega’s die meer bezig zijn met de lange termijn en hun eigen accounts beheren. Allemaal doen ze hun best om alles perfect te organiseren voor de klant. Een goed contact met klanten is erg belangrijk, we moeten op elkaar kunnen rekenen, niet alleen in goede tijden. De markt in planten is een dynamische markt, er gebeurt veel, geen dag is hetzelfde.

De wereld verandert snel, dus ook de klanten en de behoeften van de klanten. Hierop moeten we dagelijks inspelen. De trends tijdig signaleren, vooruit kunnen en durven kijken. En dat is een uitdaging, want elke klant is anders. Hierbij zijn een intensieve samenwerking en het benutten van digitalisering een belangrijke sleutel tot succes.

Hoe is het om op deze afdeling te werken?

"Verder investeert SV.CO in jong talent en biedt personeel de ruimte om te groeien binnen de organisatie. Zoals hierboven beschreven ben ik daar het levende bewijs van!"
Nick Voskamp
Afdeling Sales
Lees meer over Nick
Powered by Emply