Support

SV.CO heeft een Support afdeling die het bedrijf ondersteunt op verschillende gebieden

Het doel van de support afdeling planning is om voor al onze locaties, de juiste planten op het juiste moment in de juiste aantallen in bloei te krijgen. Aan de hand van deze planning bestellen we onze stekken bij de verschillende leveranciers van ons assortiment. Hiermee zorgen we ervoor dat we iedere week kunnen planten.

Op basis van de vele informatie die we in het verleden hebben verzameld vanuit de verkoop en teelt, starten we ieder jaar met een basis planning. We proberen op deze manier de vraag en aanbod per week zo goed als mogelijk op elkaar af te stemmen. Uiteraard verandert de planning gedurende het jaar wel iets. Dit komt door de lange termijn orders die de verkoop binnen haalt.

Het is gaaf om te zien dat de planning klopt volgens het uitleverschema van de planten aan de klant. Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor!

Op het gebied van IT worden we ondersteund door een externe partner die één dag per week bij ons op kantoor werkzaam is. Het HR team bestaat uit twee medewerkers en regelt alles op gebied van personeel en organisatie. Hier behoort ook het werven van nieuwe collega’s bij. Maar zeker ook het optimaal laten functioneren en ontwikkelen van de medewerkers die al bij ons werken. Elk mens is anders en elk mens heeft andere behoeften. We vinden het belangrijk dat onze collega’s het naar hun zin hebben en hun werk met plezier doen. Hoe we dit voor elkaar krijgen? …..door te luisteren, door de nodige aandacht te geven en onze mensen te waarderen. Zo creëren we een win-win situatie.

Het financiële team bestaat uit drie medewerkers die alles regelen rondom de financiële administratie en de nodige financiële overzichten. Dit is de basis van onze organisatie. Dit moet perfect geregeld zijn, zodat we inzicht hebben wat er dagelijks speelt binnen ons bedrijf en waar we op welke manier moeten bijsturen om onze doelstellingen te behalen.

Powered by Emply